Skriv ut pdf 

Nyligen tog vi en promenad i ett helt fantastiskt höstväder vid Watch Hill
i Rhode Island. Vi gick längs med stranden till ett fort längst ute på en udde.
Det finns fina utflyktsmål relativt nära fast vi har inte sett många av dem
än. Sådana hittar man lättast när man har gäster som stannar några dagar.
Än så länge har vi inte haft mycket besök vare sig i Dexter eller här i Preston.

Det här året invigdes i Östhammar hos Tove, Mattias och Emil där vi skålade in det nya
året i champange och hade en fantastiskt fin jul och nyår tillsammans. Linn och Erik
skulle varit med men de blev fast i Karlstad med en häftig förkylning. Vi var ännu en
gång i hemlandet i juli för att se Tove och Linn simma Vansbroloppet för tjejer i hällregn.
Och vi tillbringade några dagar i Falun där vi festade hemma hos Lars och Barbro tillsammans med en stor del av Ulfs närmaste familjemedlemmar. Det känns gott när man känner värmen från Elsa och Bertil och alla andra som vi träffade.
  Men innan vi kom till Sverige stannade vi en vecka hos Linn i Köpenhamn. Det var en fantastisk vecka med sol, högsommarvärme och början på jazzfestivalen.
 
Ann-Kristin avslutade den fyra-åriga Feldkraisutbildningen i maj och nu är hon Guild Certified Feldenkrais Practitioner. Ulf är kvar på Pfizer efter stora förändringar i samband med uppköp av ett annat stort läkemedelsföretag.

Det första äventyret det här året var en tripp till Jenny i New Orleans under Mardi Gras i februari. Där fick vi massor med fantastiska matupplevelser och stimulerande syner under veckans parader. Veckan avslutades med en rolig och tokig kväll på Bourbon Street.

Men det roligaste det här året är att vi har varit gifta i 35 år. Första firandet var en fyradagars fest i New York. Vi bodde på Leo House, där vi vunnit tre hotellnätter i ett välgörenhetslotteri. Vi turistade för fullt och gick på alla gratisevenemang vi kunde hitta. Nu förbereder vi oss för fortsatt firande - den 10 december åker vi till Buenos Aires och där kanske det blir någon tangolektion.

Det blev ännu en fisketur för Ulf till en av småsjöarna i Ontario, Kanada, det ligger rakt norrut från Michigan. Samma gäng som vanligt hade samlats och hade sina fantasiska fiskmiddagar och naturupplevelser.

Vi var också på en höstfest hos Pizzies i New Jersey, där vi representerade Sverige i gult och blått samt knätofs, vilken syn! Vi var också bjudna dit till Thanksgiving, en inte så behagfull trafikhelg genom New York, men det klarade vi galant. Och kalkonhelgen var lyckad.  

Den här julen stannar vi i Preston för oss själva och på nyårdagen är vi på bröllop, då Pizzies äldsta dotter gifter sig i Royal Oak i närheten av Detroit.

Vi önskar alla en lugn och skön jul samt en riktigt trevlig nyårsafton, för att inte tala ett Gott Nytt År.

 

              

    

      
önskar Ann-Kristin och Ulf

           e-post: hillgren@sbcglobal.net

web: http://hillgren.us

 

        

Photo Galleries | Hem