Print pdf (7 MB) 

Kära släkt och vänner,  

Ännu ett år har gott och nu är det jul igen! Vi hoppas ni har det bra och kan se fram emot jultiden i lugn och ro. I år kommer vi att besöka ett snöigt Östhammar med en efterlängtad samvaro med barn och barnbarn, födda och ofödda...

Detta skottår firade Emil sin 4-årsdag på rätt datum, 29 februari. Ulf firade 60 i år och Queen Elisabeth firade 60 år vid tronen. Sverige fick en kronprinsessa, Estelle. Skriket av Munch auktionerades ut till världsrekordpris. En mulen dag passerade Venus förbi solen för sista gången det här seklet, nästa gång blir år 2117… Man tror att man hittat Higgs Boson. Felix, en Österrikare dyker ner från yttre atmosfären i överljudsfart. Vi röstade i presidentvalet i USA för första gången – Obama blev omvald .

Förra året berättade vi om planerna att åka till Malmö och Linn och Erik över jul och nyår vilket vi gjorde och tog med massor av goda minnen hem.

Våren för Ulfs del innehöll ett par dagars kurs i flugfiske i förberedelse för en veckas havsfiske i Belize. Mycket annorlunda erfarenhet än Kanada, varmt förstås men också mycken artrikedom och flugfisket vilket var nytt i sig.

Ann-Kristin avslutade sin utbildning till massageterapeut, registrerade en firma i Connecticut och började ge både massage och Feldenkrais ett par gånger i veckan.

Vi besökte Sverige i juni med Tove och Mattias med barn plus Linn och Erik. Ulf och Mattias spenderade merparten av två veckor med att lägga om taket på lillstugan på Gräsö. Midsommarfirandet på Gräsö var ett välkommet avbrott i mycket vackert väder. Efter midsommar for vi alla till Falun där Ulf och alla hans fem syskon träffades över en dag – det har inte hänt på mycket länge. Elisabet och Katarina hade arrangerat en biltur i Dalarna för alla med familjer i tre ”amerikanare”. Det skedde på pappa Bertils födelsedag, som kunde firas på Klockargårdens värdshus – Ulfs 60 år var också i tankarna…Lina and Erik in Cadillac

Och strax innan berättade Linn och Erik att de väntar barn i januari!  

Tove and Mattias with Emil and Sara on Block IslandI September hade vi besök av Tove med familj i tre veckor. En massa dagsutflykter hanns förstås med, dinosariepark, atomubåtsmuseum, akvarium etc. Vi gjorde ett par längre utflykter med övernattningar på Block Island och Cape Cod. Vi kom iväg från Block Island med goda minnen av samvaron med vår värdinna och fotograf, Grace Luddy, och hennes familj. Med i bagaget var också fotografier från Grace av havsvågor, som är hennes specialitet.

Under hösten gjorde Ann-Kristin något hon sett fram emot länge – hon deltog i en 10-dagars kurs i Walk for Life med Ruthy Alon i New Hampshire.

Linn with new born girlStoppa pressarna! Det meddelas att Linn fött en liten flicka den 13:e december! Grattis!! 

 

 

Må glöggen ge styrka och lussekatterna inre frid - med detta önskar vi er alla 

 Ann-Kristin och Ulf


e-post: akuhillgren@yahoo.com

web: http://akuhillgren.net

  Ann-Kristin and Ulf, Bluff Point, Groton      

Photo Galleries | Home